top of page

Optredens

Shantykoor De Marconisten is met ruim veertig optredens per jaar een zeer veel gevraagd Shantykoor. U kunt ons koor horen en zien tijdens grote publieke evenementen zoals shantyfestivals, braderieën, gondelvaarten en dergelijke. U kunt het koor echter ook zo maar tegenkomen op een privéfeestje ter gelegenheid van een verjaardag, huwelijksfeest of jubileum, het jaarfeest van de tennisvereniging of – ‘omdat het zo gezellig is om naar die zeemansliedjes te luisteren’ – in bejaardenhuizen of zorginstellingen.

Dat Shantykoor De Marconisten vaak optredens verzorgt, heeft natuurlijk zo zijn redenen !
Omdat het veelal anderen zijn die dat over De Marconisten beweren, durven wij hier wel te vermelden dat het shantykoor een behoorlijk deuntje meezingt.


Wij zijn dan ook heel trots op het feit dat sinds de oprichting in 2002, Shantykoor De Marconisten meerdere shantyfestivals heeft gewonnen! Zo werd het koor bijvoorbeeld zowel in 2007 als in 2008 uitgeroepen tot de winnaar van de het landelijk gehouden en aansprekende Stayokay Shantyfestival (in Grau, Friesland) !

 

Minstens zo belangrijk als de zangprestaties is het aansprekende entertainment bij de optredens waar het publiek daadwerkelijk bij wordt betrokken.

 

Die zaken èn het onmiskenbare plezier dat de koorleden zelf aan het zingen en optreden beleven, werken aanstekelijk op het publiek en zorgen ervoor dat men graag een optreden van Shantykoor De Marconisten boekt, èn bijwoont !

bottom of page